Over Audaco

Audaco betekent “lef” in het Esperanto en zegt daarmee waar we voor staan: lef in leven en lef in werken. Zonder moed en durf komt een mens nergens. Als je wacht tot anderen het voor jou gaan doen dan kan je nog heel lang wachten. Het is een noodzaak om je eigen held te zijn en je leven in handen te nemen. Niemand gaat je komen redden.

Audaco wil werknemers -en dus ook hun organisaties- helpen ontwikkelen tot emotioneel gezonde individuen die met vuurkracht en daadkracht hun werk en leven ter harte nemen. 

Audaco is een netwerk van getalenteerde coaches, facilitatoren, experts en smart ass’es die impactvol zijn in hun werk en minstens tien jaar ervaring hebben in het begeleiden van organisaties. Deze partners werken onafhankelijk volgens hun eigen DNA en Audaco vormt de spil tussen hen. Onze partners hebben minstens tien jaar ervaring in het werken met individuen, teams of organisaties.  Volgens de vraag van de klant wordt de juiste partner ingezet. Audaco wordt gecoördineerd door Lieve Van Weddingen, al bijna vijftien jaar een succesvolle executive coach in verschillende organisaties in Vlaanderen. Ze is berucht voor haar confronterende doch mensgerichte stijl die niemand onberoerd laat. Door écht in verbinding te gaan leer je, zonder dat je het zelf goed door hebt, anders in het leven te staan. Er gebeurt écht een interne verschuiving. Ze begeleidde ook directie teams tijdens overnames en hielp organisaties op het juiste pad te blijven tijdens grote transformaties. Het menselijke aspect in de business sector trekt haar dermate aan dat ze er dag in dag uit haar passie van heeft gemaakt.

Audaco maakt er een sport van om échte veranderingen teweeg te brengen en kiest met opzet niet voor de quick win. We gaan er prat op je bij je nekvel te grijpen en je écht een spiegel voor te houden. Want laat ons eerlijk zijn: no time to lose. Onzer beider tijd en energie zijn beperkt en maanden verprutsen, daar heeft niemand zin in. Daardoor staat Audaco ook voor onze manier van aanpakken: met lef en impact. Bij ons een traject starten (hetzij als organisatie, hetzij als individu) is kiezen voor een aanpak die echt beklijvend is.

De waarden waar we met z’n allen voor staan zijn: transparantie, professionaliteit, doelgerichtheid en integriteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x