CEO Support

Wanneer je als bedrijfsleider een organisatie leidt dan gebeurt het soms dat je je eenzaam voelt aan de top. Een bedrijf in goede banen leiden is niet iets wat vanzelf gaat. Er komt hard werken bij kijken maar vooral ook weten wat je wanneer zegt en vooral wat je niét zegt. Veel beslissingen zijn in je hoofd al lang gemaakt voordat je ze communiceert. Je denkt vaak sneller dan heel je directie comité bij elkaar doordat je sterk bent in visionair denken en ontwikkelen van een strategie.

Toch zijn er momenten van twijfel en onzekerheden, van angsten en bezorgdheden, je bent immers naast bedrijfsleider in de eerste plaats een mens. Bij wie kan je daarmee terecht? Bovendien heb je ook als bedrijfsleider altijd nog zaken bij te leren. De meeste CEO’s komen niet uit een mensgerichte richting maar hebben eerder een financiële of sales achtergrond. We zullen eerlijk zijn: het is niet het meest ideale fundament om hoog te scoren op communicatieve en verbindende vaardigheden. Daar komt dan ook nog eens bij dat veel bedrijfsleiders een goed ontwikkeld ego hebben met een sterke daadkracht. Misschien allemaal confronterend voor jou om te lezen maar helaas de realiteit die we niet onder stoelen of banken steken. Dit alles zorgt ervoor dat het menselijke aspect makkelijk verdwijnt onder de waterspiegel, wat geheel te begrijpen is gezien de druk, de ontelbare meetings en de misschien honderden medewerkers waarvoor je je verantwoordelijk voelt. Net daarom is het goed om je te laten begeleiden door een coach.

CEO support is zowel uitzonderlijk dan wel bijzonder in de opvatting. Je gaat een langetermijnrelatie aan met de coach die als het ware jouw klankbord wordt gedurende twee jaar. De coach wordt zowel jouw spiegel als vertrouwenspersoon. Dit behelst een dagelijks contact per mail, sms of per telefoon en een vol continu aftoetsen waar je mee bezig bent maar vooral ook waar je tegenaan loopt. De coach loopt met je mee en leert je hierdoor kennen in je gloriemomenten maar ook in de momenten dat je jezelf tegenkomt. Het is net in die kwetsbare momenten dat de grootste winst en lering te halen valt. Er wordt gewerkt in volledige transparantie tussen jou en de coach met een geluidsdichte confidentialiteit.

CEO Support wordt volledig op maat samengesteld en in overleg met jou worden jouw noden en doelen in kaart gebracht. We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke coaches die we kunnen inzetten. Na het intakegesprek kiezen wij de coach waarvan wij geloven dat deze jou het meest tot groei kan stimuleren. Van nature zijn mensen geneigd om de weg te kiezen van de minste weerstand namelijk de coach die het meest aanleunt bij de eigen communicatiestijl. Maar om de impact te vergroten zullen we net die coach kiezen die jou het beste kan spiegelen. Om te groeien is het nodig om uit de comfort zone te komen en lef te hebben om dit proces aan te gaan.

Andere specialisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x